Sektördeki Teknolojik, Sürdürülebilir ve Çevre Dostu Ürünleri ile ISK SODEX İstanbul Fuar’ında Yerimizi Aldık.

25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ISK SODEX İstanbul fuarında, Doğu İklimlendirme 4 gün boyunca “İklimlendirme’nin Geleceği için Doğu’ya Bakın” sloganı ile ziyaretçilerini standında ağırladı. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin katıldığı ve geçmiş yıllara oranla yabancı katılımcının %30 artış gösterdiği bu fuarda 396 m2 alana sahip standı ile Doğu İklimlendirme, ziyaretçilerine teknolojik ve çevre dostu ürünlerini sergiledi.      

Fuar süresince, Doğu Markası olarak üretimini gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz Haziran ayında EUROVENT sertifikasyon süreci tamamlanan çevre dostu R32 Soğutucu Akışkanlı ECRH – Çatı Tipi Paket Klima Ünitesi (Rooftop) en çok dikkat çeken ürünler arasındaki yerini aldı. FHR-Yer Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı, Home Serisi Konut Tipi Isı Geri Kazanım Cihazları ve ilk kez ISH Frankfurt Fuarı’nda sergilenen EPP Özel Kasa Home cihazı ziyaretçiler ile buluştu. Fuarın bir diğer ilgi gören ürünü ise Makine Mühendisleri Odası – Doğu İklimlendirme iş birliği ile “Makina Hangar Projesi Konferans Salonu” için ErP 2018 direktiflerine uyumlu olarak üretilen EcoDesign DKS – Klima Santralioldu.  Bu ürünlerin yanı sıra ilk kez tanıtımının bu fuarda gerçekleştirildiği, patent süreci devam eden ve aynı cihaz ile üç farklı şekilde montaj seçeneği sunan  CFHR-U Universal Tip Ters Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı ve Four Season by DOGU markalı VRF-Dış Ünitesi fuarın dikkat çeken ürünleri arasında yerini aldı.



ISK SODEX İstanbul Rooftop

ISK SODEX İstanbul 2023 Fuar Standı

 2002 yılından bu yana, pekçok ISK SODEX İstanbul fuarında olduğu gibi bu fuarda da sektöre yenilikçi ve teknolojik ürünler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Doğu İklimlendirme Genel Müdürü Sn Seçkin Tuncer ERDOĞMUŞ; “Standımız beklediğimizin çok üzerinde yoğun ilgi gördü. Fuar süresince ilk iki gün 54 personelimiz, diğer iki gün ise 44 personelimizle birlikte ziyaretçilerimiz ile buluştuk. Bu süreçte ürünlerimiz ile birlikte standımızda gerçekleşen seminerlerimizin de yoğun ilgiyle karşılandığını söyleyebiliriz. Ayrıca geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl gerçekleşen fuarın bizler için bir diğer öneminin ise firmamızın kuruluşunun 25. Yılının Cumhuriyet’imizin 100. Yılına denk gelmiş olmasıdır. Firma olarak 28 Ekim günü Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılına özel bir Cumhuriyet Resepsiyonu düzenleyerek standımızı ziyaret edenler ve çalışanlarımız ile birlikte Cumhuriyet Bayramı’nı coşku dolu kutladığımızı paylaşmak isterim. Özellikle bu coşkunun ardında standımızı ziyaret eden ve konuşmacılarımız arasında yer alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi torunu Sn. Eriş Ülger’in bizlerle paylaşmış olduğu anıların payının da büyük olduğunu söylemeliyim.”

   

 

   
 
Sn. ERDOĞMUŞ, fuar süresince stantlarında hem İstanbul dışından hem de 66 farklı ülkeden konuklar ağırladıklarını, başarı ile tamamlanan bir fuar organizasyonun daha güçlü bir ekip çalışması ile gerçekleştiğini dile getirerek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.