DOĞU İklimlendirme, Eurovent Dernek Üyesi Oldu.

Türkiye’nin havalandırma ve iklimlendirme  sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Doğu İklimlendirme 30 Ocak’ta  Brüksel’de düzenlenen ilk 2024 Eurovent Yönetim Kurulu  toplantısında Dernek Üyesi olarak karşıladı.

1999 yılında İzmir’de kurulan DOĞU İklimlendirme, havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üreticileri arasında yer almaktadır. Klima Santralleri, Isı/ Enerji Kazanım Cihazları, Çatı Tipi Paket Klima Üniteleri(Rooftoplar), Hava Dağıtım Ekipmanları, Mutfak Havalandırma Ekipmanları, B-FRESH markası ile Hava Temizleme Cihazları, “FOUR SEAONS by DOGU” markası ile VRF- Dış Ünite Sistemleri olmak üzere toplam 7 ana ürün grubunu müşterilerine sunmaktadır. Merkezi İzmir'in Menderes ilçesindeki İTOB Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Doğu İklimlendirme, açık ve kapalı olmak üzere toplam 32.500 m² bir üretim tesisine sahiptir. Ayrıca, Türkiye’nin 81 ilinde teknik servis imkânı bulunan firmanın İstanbul, Ankara, Antalya ve diğer ülkedeki yetkili bayileri ile güçlü bir satış ağına sahiptir. Doğu iklimlendirme bugün 4 kıta da 60’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.
Eurovent Sertifikası, Havalandırma Cİhazları, İklimlendirme, Santraller

Doğu İklimlendirme Rooftop Ar-Ge Şefi Sn. Eralp ERİM ; ” Doğu İklimlendirme ailesi olarak bizler Eurovent'e Karşılıklı Üye olarak kabul edilmenin onuru ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Klima Santralleri ve Çatı Tipi Paket Klima Üniteleri(Rooftoplar) alanında da  Eurovent süreçlerine, etkinliklerine yıllardır aktif olarak katılıyoruz. Bu üyeliğin verdiği sorumluluk ile birlikte HVAC endüstrisinde biriken bilgi, deneyimleri ve organizasyonun hedeflerinin bir parçası olarak sektöre katkıda bulunma fırsatını yakalamış oluyoruz. Ayrıca bu üyelik, HVAC sektöründeki mevcut gelişmeler hakkında bilgi edinme, işbirliği ve iletişim fırsatlarını artırma imkânını bizlere sunuyor.”


Çatı Tipi Paket Klima- AR-GE- HVAC- Eurovent