Baca Sorununa Son!

Mutfak Havalandırmasında "Komple Çözüm" Sunuyoruz!

FOUR-KITCHEN Hava Filtrasyon Cihazı, sahip olduğu beş kademeli filtreleme yapısıyla kokuyu ve dumanı %99 verim oranına kadar temizlemekte, mutfak havalandırmasında komple çözüm sunmaktadır.

Doğu İklimlendirme A.Ş. endüstriyel mutfaklar için geliştirdiği yeni ürünü FOUR-KITCHEN Hava Filtrasyon Cihazı’nı piyasaya sürdü. Çevre dostu yapısıyla baca problemi yaşayan tüm mutfaklara çözüm sunan ürünün ilk tanıtımı 2014 İstanbul Sodex Fuarı'nda gerçekleştirildi ve birçok restoran, otel ve alışveriş merkezi yatırımcısı tarafından ilgiyle karşılandı.

FOUR-KITCHEN cihazı, alev savar siklon metal filtre, ön kademe yağ tutucu filtre (GreaseStop), elektrostatik filtre, UV-C filtre ve aktif karbon filtre olmak üzere sahip olduğu beş kademeli filtreleme yapısıyla kokuyu ve dumanı %99 verim oranına kadar temizlemektedir. Siklon metal filtre, ön kademe yağ tutucu filtre ve elektrostatik filtre yıkanabilir özellikte olup mutfak çalışanları tarafından rahatça sökülüp bakımları yapılabilir. İlk dört aşamada kullanılan dört ayrı filtre sayesinde en sonda bulunan aktif karbon filtrenin ömrü uzamakta ve filtre yenileme maliyetleri büyük oranda düşmektedir.

50 mm kalınlığında çift cidarlı Eurovent onaylı panel yapısına sahip olan cihazın gürültü ve ısı transferi, taş yünü ile izole edilerek en aza indirilmiştir. İç cidar AISI304 kalite paslanmaz saçtan üretilmiştir. İçerisinde EC/DC motorlu plug fan kullanılmaktadır. Fan filtre kirliliğine göre kendini otomatik olarak sürmekte ve performans kaybını engellemektedir. Düşük gürültü seviyesi ile her tür mekânda rahatça kullanılabilecek yapıdadır.

Doğu İklimlendirme A.Ş.’nin mutfak cihazları ve klima santralı üretim tecrübesinin birleşimi ile meydana çıkan ürün 2.100 – 10.500 m3/h egzoz debisi aralığında üretilmektedir. Ürün paket halinde alınabildiği gibi ihtiyaca göre özel üretim de yapılmaktadır.