Doğu İklimlendirme, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün düzenlediği Createch etkinliğindeki yerini aldı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnovasyon Topluluğu tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve Doğu İklimlendirme olarak sponsor olduğumuz Createch etkinliğinde birbirinden meraklı öğrencilerle bir araya geldik. 13-14 Mart 2024 tarihlerinde, gerçekleşen bu etkinlikte standımızı ziyaret eden öğrencilerin firmamız hakkındaki meraklarını giderirken kariyerleri hakkında da sohbet etme fırsatını yakaladık.

Doğu İklimlendirme firması olarak teknoloji ve inovasyonun birleştiği, kariyer fırsatları ile dolu olan bu etkinliğin sponsorları arasında yer almanın ve birbirinden yaratıcı, başarılı genç arkadaşlarla tanışmanın oldukça heyecan verici olduğunu dile getiren İnsan Kaynakları Uzmanımız Sn. Gökçe Temelkuran öğrencilere firmamızın vizyonu, misyonu, şirket profilini, staj ve iş fırsatları hakkında bilgileri aktardı. Firmamızın iş olanakları haricinde öğrencilerin kariyer süreçleriyle ilgili sorulara keyifle cevaplayan Sn. Temelkuran birbirinden meraklı öğrencilerin kariyer süreçlerine de rehberlik etme imkânı yakaladı.
Doğu İklimlendirme Createch Etkinliğine Sponsor Oldu

Createch etkinliği kapsamında şirketimizin Kurumsal İletişim Uzmanı Sn. Buse Özkan ise standımızı ziyaret eden öğrencilere şirketimizin kurumsal imajı, marka değeri, iletişim stratejileri ile birlikte Doğu İklimlendirme’nin sosyal sorumluluk projeleri ve sürdürülebilirlik ilkeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde İnovasyon Topluluğu tarafından düzenlenen Createch etkinlik öğrencilere, Doğu İklimlendirme’yi tanıma fırsatı sundu. Etkinlik süresince standımızda yer alan değerli çalışma arkadaşlarımızdan Sn. Temelkuran’a ve Sn. Özkan’a öğrencilere Doğu İklimlendirme’nin değerlerini ve Doğu’daki çalışma ortamını aktardıkları, Doğu İklimlendirme’nin şirket profilini ve iş fırsatlarını paylaştıkları için teşekkür ederiz.